۱۳۹۰ آبان ۱, یکشنبه

اخبار رادیو راه کارگر امروز اول آبان 1390 برابر با 23 اکتبر 2011

خلاصه خبرها:
دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه تهران، شب ٣٠ مهرماه، در اعتراض به مشکلات صنفی تجمع کردند.

در تلاشی آشکار برای بدنام کردن جنبش ضد سرمایه داری جهانی، عوامل حقوق بگیر دستگاه سرکوبگر اسلامی به نام حمایت از جنبش وال استریت در مقابل سفارت سوئیس در تهران تجمع سفارشی برپا کردند.

نماینده سابق مجلس می گوید:اسناد وزارت اطلاعات توسط تیم احمدی نژاد خارج شده است.

اینترنت ایران بیش از دو هفته است که با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است و شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بخش اینترنت پاسخ قطعی به دلایل آن نداده است.

شرکت صنایع مخابراتی راه دور ایران با 1800 کارگر تعطیل شد و کارگران آن آواره شده اند.

عفو بین‌الملل به فرهنگ خشونت و استفاده سوء در لیبی اعتراض کرد و خواستار تحقیق مشخص در باره مرگ قدافی شد.


مشروح خبرها:
دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه تهران، شب ٣٠ مهرماه، در اعتراض به مشکلات صنفی تجمع کردند. به گزارش دانشجونیوز، چند صد تن از دانشجویان در اعتراض به کیفیت پایین غذا، افزایش بی سابقه نرخ غذا و هزینه خوابگاه، سخت گیری بیش از حد به عدم اسکان دانشجویان سنواتی، سرعت بسیار پایین اینترنت، نامناسب بودن امکانات رفاهی و از همه مهمتر عدم پاسخگویی شفاف مسئولین دانشگاه به انتقادات دانشجویان، در کوی دانشگاه تهران تجمع کردند.
این تجمع که از ساعت هشت و سی دقیقه شنبه شب آغاز شد با دخالت مسئولین پر تعداد حراست دانشگاه پس از دو ساعت، با وعده حضور مسئولین در کوی دانشگاه در روز یکشنبه، و با خواندن یار دبستانی پایان داده شد. به گفته یکی از تجمع کنندگان، تعداد زیادی از نیروهای حراست، با گرفتن کارت دانشجویی و فیلمبرداری از آنان و درگیری های لفظی سعی در متفرق کردن دانشجویان داشتند. دانشجویان اعلام کرده اند تا تحقق خواسته هایشان هر شب در میدان کوی دانشگاه تجمع خواهند کرد. در هفته های گذشته، تعداد زیادی از دانشگاه های کشور مانند امیرکبیر، شهرکرد، زنجان، مازندران، علم و صنعت، مشهد، یزد و خواجه نصیر شاهد اعتراض گسترده دانشجویان نسبت به وضعیت نامناسب و مشکلات صنفی بوده است.

در تلاشی آشکار برای بدنام کردن جنبش ضد سرمایه داری جهانی، عوامل حقوق بگیر دستگاه سرکوبگر اسلامی به نام حمایت از جنبش وال استریت در مقابل سفارت سوئیس در تهران تجمع سفارشی برپا کردند. سرکوبگران وابسته به بسیج به نام دانشجویان دانشگاه تهران در کنار شعارهای سنتی مرگ بر آمریکا و اسرائیل شعار مرگ بر کاپیتالیسم هم سردادند و ظاهرا حمایت خود را از جنبش وال استریت اعلام داشتند. تظاهرکنندگان حکومتی ادعا کردند که جنبش وال استریت متاثر از اسلام است و "مردم امریکا از بیداری اسلامی الگو گرفته اند." وابستگان به دستگاه جنایت و آدمکشی اسلامی که از وظایف شان راه اندازی تجمعات سفارشی است در حالی مدعی مخالفت با نظام سرمایه داری شده اند که یکی از وحشی ترین و هارترین سرمایه داری های جهان در ایران حاکم است که با دیکتاتوری مطلقه ولایت فقیه پیوند خورده است. مخالفان سفارشی رژیم در حالی مرگ بر سرمایه داری سر می دهند که پرونده بزرگ ترین اختلاس تاریخ همین نظام اسلامی به مبلغ نجومی سه هزار میلیارد تومان هنوز باز است و رهبرشان رسما می گوید که این ماجرا را "کش" ندهید. نظام جمهوری اسلامی همچنین تاکنون هزاران مخالف راستین نظام سرمایه داری را در زندان های خود به دار کشیده و دشمن آزادی اتحادیه های مستقل کارگری، مطبوعات و رسانه های آزاد و برگزاری تجمعات آزاد است. به اعتقاد مخالفان رژیم اسلامی هدف از برپا کردن تظاهرات سفارشی و حمایت ظاهری از جنبش وال استریت بدنام کردن این جنبش است

نماینده سابق مجلس می گوید:اسناد وزارت اطلاعات توسط تیم احمدی نژاد خارج شده است. محمد خوش‌چهره اعلام کرد تیم احمدی‌نژاد پرونده‌های ویژه‌ مقام‌های جمهوری اسلامی را از وزارت اطلاعات خارج کرده و باید در آینده منتظر سناریوهای پالیزدار ۲ و ۳ تحت عنوان افشاگری‌های جدید بود. وی در گفتگو با شماره روز شنبه گذشته روزنامه «ملت»٬ گفته است تیم احمدی‌نژاد «با خروج پرونده‌های ویژه از وزارت اطلاعات در یک دوره‌ای که به دوره برزخ معروف شده» از اطلاعات محرمانه این وزارت‌خانه سوء‌استفاده می‌کند. خوش چهره تاکید کرده است در پرونده‌های خارج شده از وزارت اطلاعات «اسامی بسیاری از مقامات و مسئولان کشور» وجود دارد. تیم احمدی‌نژاد پیش‌تر اعلام کرده بود ۱۴۰ هزار سند از ۳۱۴ مقام جمهوری اسلامی در اختیار دارد که در صورت لزوم آن‌ها را منتشر خواهد کرد.

اینترنت ایران بیش از دو هفته است که با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است و شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بخش اینترنت پاسخ قطعی به دلایل آن نداده است. به گزارش خبرنگار مهر، کندی سرعت اینترنت در ایران موضوع تازه ای نیست و آخرین بررسی های موسسه "نت ایندکس" نشان می دهد که ایران از نظر میزان سرعت بارگذاری در ۱۷۰ کشور دنیا با سرعت دانلود ۰.۵٣ مگابیت در ثانیه در رتبه صد و هفتادم ایستاده است. همچنین موسسه آکامای نیز در آخرین گزارش خود ایران را به عنوان یکی از کم سرعت ترین کشورهای جهان در زمینه اینترنت معرفی کرده و رتبه ششم پایین ترین سرعت اتصال به اینترنت را به ایران اختصاص داده است. کندی سرعت اینترنت در ایران طی چند هفته اخیر به حدی است که کاربران اینترنت دایل آپ امکان استفاده از رایج ترین سایت های اینترنتی را ندارند و اوضاع کاربران اینترنت پرسرعت ADSL و و ایمکس نیز چندان تفاوتی ندارد. این در حالی است که تاکنون هیچگونه دلیل و توضیحی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان دلیل وضع اینترنت در ایران عنوان نشده است.
متولی این بخش اعلام نشده و حتی اگر مشکل فنی در این بخش وجود دارد نیز تاکنون اطلاع رسانی نشده است.

شرکت صنایع مخابراتی راه دور ایران با 1800 کارگر تعطیل شد و کارگران آن آواره شده اند. احمدرضا دستغیب عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از تعطیلی شرکت صنایع مخابراتی راه دور ایران (آی.تی.آی) خبر داد و به وبسایت اعتدال گفت: این شرکت مجری پروژه عظیم کارت هوشمند سوخت در ایران بود که به دلیل واردات کالای چینی و بی توجهی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اکنون تعطیل شده است. وی با اعلام اینکه آی.تی.آی بیش از 1800 کارگر داشت افزود: این کارخانه بزرگ تولیدی اکنون تعطیل است و کارگران این شرکت بیش از 24 ماه حقوق نگرفته اند. دستغیب سرمایه در گردش این شرکت را صفر اعلام کرد و گفت: اکنون به دلیل نبود سفارش کار، کارگاه تعطیل است و چنانچه بخواهیم این کارخانه راه اندازی شود باید یک میلیارد و 500 میلیون تومان سرمایه گذاری شود تا هم حقوق معوقه کارگران پرداخت شود و هم تجهیزات مورد نیاز آن خریداری شود.


عفو بین‌الملل به فرهنگ خشونت و استفاده سوء در لیبی اعتراض کرد و خواستار تحقیق مشخص در باره مرگ قدافی شد. این سازمان در بیانیه ای از شورای ملی انتقالی لیبی خواسته است در مورد علت مشخص مرگ قذافی تحقیق کند. عفو بین الملل خواستار آن شده است که دولت جدید لیبی «فرهنگ خشونت و استفاده سوء» در لیبی را که در سایه حکومت قذافی شکل گرفته به طور کامل درهم شکند و اصلاحاتی بنیادین در لیبی صورت داده حقوق بشر و حقوق شهروندی را جایگزین خشونت و دیکتاتوری سازد.خبرنگار نیویورک تایمز از مصراته گزارش داده است که صدها تن از مردم مصراته برای تماشای جنازه قذافی صف بسته اند. به نوشته نیویورک تایمز اصابت گلوله‌ای ‌از فاصله بسیار نزدیک به سر قذافی، موجب مرگ او شده است و از این رو می‌توان نتیجه گرفت که نیروهای شورای ملی انتقالی لیبی او را اعدام کردند. اما این نیروها تاکنون روایت‌های متناقضی از دستگیری و مرگ قذافی حکایت کردند.