>> عدم پرداخت دستمزد و اضافه کاریها، کارگران دو کارخانه لاستیک سازی را در تهران و کرمان به اعتصاب کشاند
>> بهنام ابراهيم زاده، کارگر بازداشتی از هفتم مهرماه در اعتراض به تداوم بازداشت خود در سلول انفرادی و عدم رسيدگی به وضعيتش دست به اعتصاب غذا زده است.
>> جمعیت دفاع از زندانیان سیاسی ایران-کلن، طی اطلاعیه ای دعوت به یک تجمع اعتراضی علیه اعدام ها در ایران، مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی در فرانکفورت آلمان کرد.
>> رژیم اسلامی تنها 200 تیم ویژه پلیس را مامور در بزرگراه های تهران کرده تا بی حجابی را در داخل اتوموبیل های شخصی مردم هم کنترل کنند.
>> انجمن صنایع نساجی ایران، وزارت جهاد کشاورزی را وزارت خانه ای نا کارامد خوانده و عملکرد این وزارت خانه را دلیل نابودی صنعت نساجی دانست.
>> کانون صنفی معلمان ایران با انتشار بیانیه ای از طبقاتی تر شدن آموزش، تشدید رویکرد رژیم به القائات ايدئولوژيك و سياسى در حوزه مفاد آموزشی، افزایش ميزان افت تحصيلى، و بی توجهی به نقش و جایگاه معلمان در جامعه انتقاد کرده است
اعتراضات کارگران لاستیک سازی در تهران و کرمان
کارگران کیان تایر از صبح روز شنبه دهم مهر ماه در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای معوقه، پرداخت حق بیمه های خود و سایر مشکلات موجود در کارخانه دست به اعتصاب زدند اما مدیریت کارخانه هیچگونه توجهی به خواست های آنان نکرد، همین امر باعث شد کارگران ضمن تداوم اعتصاب خود، از صبح یکشنبه دست به تجمع در مقابل انتظامات کارخانه بزنند و در ادامه، ظهر این روز از خوردن غذای کارخانه خودداری کرده و اعتصاب غذا کردند. مدیریت کارخانه بناچار جلسه ای را بعد از ظهر یکشنبه با نماینده های کارگران برگزار کرد و سپس با حضور در میان کارگران تجمع کننده و دادن وعده و وعید از آنان خواست تا بر سر کارهای خود بازگردند که با اعتراض کارگران مبنی بر اینکه، گوش های ما از این حرفها پر شده است مواجه گردید. بنا بر اظهار کارگران، مدیریت کارخانه تلاش می کرد کارگران را به تعطیل کردن کارخانه تا روز چهارشنبه مجاب کند تا بدین نحو مانع تداوم اعتراض آنان شود اما کارگران زیر بار این تعطیلی نرفتند و با بیرون کردن مدیریت از کارخانه اعلام کردند تا رسیدن به خواست های خود کارخانه را ترک نخواهند کرد. هم چنین گزارشی از کرمان حاکی از این است که ۳۵۰۰ کارگر کارخانه لاستيک بارز در استان کرمان نيز، هفته گذشته در اعتراض به شرايط کاری خود و پرداخت نشدن اضافه کاری شان دست به اعتصابی سه روزه زدند. اين اعتصاب در پی وعده رئيس اداره کار کرمان برای رسيدگی به خواست های کارگران پايان يافت.
اعتصاب غذای بهنام ابراهیم زاده، کارگر بازداشتی
بهنام ابراهيم زاده، کارگر بازداشتی و فعال مدنی که از حدود ٤ ماه پيش به اتهام فعاليت های کارگری در انفرادی بند ٢٠٩ زندان اوين بسر می برد، از هفتم مهرماه در اعتراض به تداوم بازداشت خود در سلول انفرادی و عدم رسيدگی به وضعيتش دست به اعتصاب غذا زده است. به گزارش «کميته مبارزه برای آزادی زندانيان سياسی ايران»، وی که روز ٢٢ خرداد امسال بازداشت شده، بدليل ايراد ضرب و شتم در هنگام دستگيري، قفسه سينه و پايش آسيب ديده و مدتهاست از درد شديد پا رنج می برد. خانواده ابراهيم زاده می گويند بهنام همچنين به اينكه برايش وثيقه تعيين كرده اند، اعتراض دارد و معتقد است جرمی مرتکب نشده است تا بخواهد زندانی شود و برای آزاد شدنش نيز از زندان، وثيقه بپردازد.
گفتنی است برادر بهنام نيز، با سازماندهی يک کمپين در خصوص درخواست رسيدگی به وضعيت برادرش، می گويد “بعضی هفته ها حتی ملاقات هم نداده اند و اين وضعيت همسر و فرزند بهنام را بيش از بيش زير فشار گذاشته است.” خانواده ابراهيم زاده خاطرنشان کرده اند ما به کمک همه انسانهای آزاديخواه در جهان نياز داريم، ما به کمک همه کارگران و همه مردم نياز داريم، تا بهنام و زندانيان سياسی ديگر را از اين وضعيت نجات دهيم. در همین رابطه اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران، طی اطلاعیه ای خواستار آزادی بهنام، منصور اسانلو، ابراهیم مددی، رضا شهابی و دیگر فعالان کارگری زندانی شده است.
دعوت به تجمع اعتراضی علیه اعدام در آلمان
مجازات مرگ انسان را از حقی محروم می کند که دیگر به او باز گرداندنی نیست. جمعیت دفاع از زندانیان سیاسی ایران-کلن، طی اطلاعیه ای با تاکید بر اینکه ” برای سوگواری تا ابد فرصت هست، اما برای نجات محکومین به اعدام همین امروز باید کاری کرد! دعوت به یک تجمع اعتراضی مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی در فرانکفورت آلمان کرد. این جمعیت ضمن دعوت به تجمع تاکید کرد: برای تشدید فشار بر جمهوری اسلامی به منظورنجات جان انبوه محکومان به اعدام وجلب توجه جهانیان، دهم اکتبر روز جهانی مبارزه علیه حکم اعدام بهترین فرصت و مقابل نمایندگی این حکومت مناسب ترین نقطه است. به این منظور8 اکتبر در مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی در فرانکفورت، گردهم می آییم. در پایان این گرد هم آیی،در حرکتی سمبلیک، طنابهای اعدام به آتش افکنده می شود و طی گردهم آیی نام زندانیان سیاسی، کودکان و زنان اعدام شده در ماههای اخیر خوانده و تکرار می شود.
زمان و مکان گردهم آیی: فرانکفورت ،رایموند اشتراسه شماره 92 . جمعه 8 اکتبر 2010، ساعت ده و نیم صبح اعلام شده است.
200 تیم ویژه پلیس مامور کنترل بی حجابی در بزرگراه های تهران
رژیم اسلامی 200 تیم ویژه پلیس را مامور در بزرگراه های تهران کرده تا بی حجابی را در داخل اتوموبیل های شخصی مردم هم کنترل کنند. به گفته فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ بیش از ۲۰۰ تیم ویژه پلیس در بزرگراههای پایتخت مشغول نظارت بر موضوع عفاف زنان هستند. موضوع بی حجابی و بد حجابی، اکنون به آنچه دستگاه تیلیغاتی رژیم مانکن های خیابانی و زنان خیابانی می نامد گسترش یافته است. ویژگی این تیم ها در بهرهگیری از دوربین عکاسی، برخورد مستمر و بدون توقف، تجهیز ماموران آموزش دیده در تشخیص سوژه، زدن قفل زرد بر اتومبیل ها، جریمه یک میلیون و سیصد هزار تومانی و مستند کردن تمام اقدامات است. آنها فیلم و عکس در پرونده افراد قرار میدهند تا اگر به محاکم قضایی معرفی شدند، مستند نیز وجود داشته باشد. هرچند تاکنون مسئولان ارشد نیروی انتظامی و قوه قضائیه میزان جریمه بدحجابی را بیان نکردهاند اما دادستان مشهد ۲ روز پیش این جریمه را تا سقف یک میلیون و سیصدهزار تومان دانست. او گفت که جریمه نقدی بدحجابی پیش از این ۵۰ هزار تومان بود که از ابتدای امسال براساس تعرفه های ماده ۳ وصول برخی درآمدهای دولت این رقم به یک میلیون و سیصدهزار تومان افزایش یافت.
وزارت جهاد، صنایع نساجی را به نابودی کشانده است
انجمن صنایع نساجی ایران، وزارت جهاد کشاورزی را وزارت خانه ای نا کارامد خوانده و عملکرد این وزارت خانه را دلیل نابودی صنعت نساجی دانست. بنا به گفته این انجمن، رژیم اسلامی تولید سالیانه پنبه که 240 هزار تن در سال 54 بود، را به 50 هزار تن رسانده است. کارشناسان نساجی می گویند در شرایط موجود بدون واردات پنبه وضعیت صنعت نساجی از این هم بدتر خواهد شد. صنایع نساجی طی سالهای اخیر و امسال اعلام کردهاند که در راستای جلوگیری از ایجاد بازار سیاه و دلال بازی آمادگی دارند مجموع 50 هزارتن پنبه تولیدی کشاورزان کشور را به نرخ جهانی خریداری کنند، ولی در مقابل اجازه داشته باشند مابقی نیاز خود را از خارج وارد و نیازسالانه 150هزارتنی این صنعت را تامین کنند. گرچه مسئولان رژیم در وزارت جهاد طی سالهای اخیر همواره تعهد دادهاند این اقدام را عملی کنند، اما تاکنون هیچ گونه اقدام عملی در این راستا انجام نشده است.
انتشار بیانیه کانون صنفی معلمان در استانه روز معلم
کانون صنفی معلمان ایران درآستانه روز جهانى معلم بیانیه ای منتشر کرد. در این بیانیه طبقاتی تر شدن آموزش، تشدید رویکرد رژیم به القائات ايدئولوژيك و سياسى در حوزه مفاد آموزشی، افزایش ميزان افت تحصيلى، عدم اختصاص بودجه کافی به آموزش و پرورش، بى توجهى در به كارگيرى نيروهاى متخصص در سطوح مختلف، سركوب نهادهاى صنفى منتقد و بازداشت معلمان معترض مورد انتقاد قرار گرفت و تاکید شد که آموزش و پرورش به دليل ضعف و بى ثباتى مديريت، كسرى بودجه مزمن و بى توجهى به برنامه اى بلند مدت، رسالت خود در تربيت اجتماعى دانش آموزان به فراموشى سپرده؛ارتباط سازنده اجتماعي،اقتصادى و فرهنگى خود با جامعه را از دست داده و از همگامى با تحولات جهانى آموزش و پرورش بازمانده است.
این بیانیه همچنین دولت و وزارت آموزش و پرورش را به خاطر بی توجهی و حتی مقابله با طرح هایی چون طرح مديريت انتخابى مدرسه و مناطق آموزش و پرورش، تقويت جامعه مدنى و تشكل هاو مقابله با تضعيف نقش پرورشى معلمان مورد انتقاد قرار داد.